Patroni honorowi

Ministerstwo Sportu i Turystyki

Minister Sportu i Turystyki – Witold Bańka objął patronatem honorowym nasz turniej. Serdecznie dziękujemy!

PZPN GRASSROOTS

II Mistrzostwa Polski Południowej zostały objęte patronatem PZPN GRASSROOTS. Serdecznie dziękujemy!

Miasto Tychy

Po raz kolejny Mistrzostwa Polski Południowej zostały objęte patronatem honorowym Prezydenta Miasta Tychy. Serdecznie dziękujemy!

Roman Kołtoń

Tak jak w poprzednim roku, Roman Kołtoń – dziennikarz i komentator sportowy, objął nasz turniej patronatem honorowym. Serdecznie dziękujemy!

Patroni medialni

TVP 3 KATOWICE

Katowicka Trójka odpowiada za promocję naszego wydarzenia, zachęcamy do odwiedzenia ich facebooka oraz strony internetowej! https://m.facebook.com/163989537120395

Twoje Tychy

To bezpłatny tyski tygodnik miejski, będący źródłem najnowszych wiadomości z życia miasta oraz informacji na temat wydarzeń kulturowych i imprez odbywających się na jego terenie. Po wszystkie bieżące informacje o Tychach, zapraszamy na oficjalną stronę tygodnika na Facebooku: https://www.facebook.com/tychypl/

Aktywna Strona Miasta

Serwis zajmujący się promocją szeroko rozumianej aktywności społecznej, sportowej, kulturalnej i gospodarczej. To oddana grupa osób aktywnych i ceniących aktywność innych, wspierających fotograficznie rozmaite wydarzenia. Zapraszamy na ich fanpage: Aktywna Strona Miasta Tychy

Radio Piekary

Regionalna rozgłośnia radiowa, która cieszy się największą popularnością i słuchalnością na terenie aglomeracji śląskiej, według badań tygodniowo stacji słucha ponad 1 000 000 mieszkańców. Na antenie dominują najbardziej znane utwory muzyki polskiej, zagranicznej oraz muzyki śląskiej. Zapraszamy na ich stronę internetową oraz fanpage https://www.radiopiekary.pl/
Radio Piekary

TYSKI FLESZ.PL

Nasz kolejny patron medialny to Tyski Flesz. tyskiflesz.pl – Tyski sportowy serwis informacyjny to źródło najbardziej aktualnych wiadomości dotyczących sportu w Tychach. Na portalu znaleźć można nie tylko informacje o osiągnięciach tyskich sportowców, ale również o sportowych wydarzeniach odbywających się w okolicy.

TVS

Naszym kolejnym patronem medialnym jest Telewizja TVS, której nie musimy nikomu przedstawiać. Zachęcamy do odwiedzenia ich facebooka oraz strony internetowej!
Telewizja TVS

Dziennik Sport

Regionalny dziennik sportowy wydawany w Katowicach, który istnieje na rynku nieprzerwanie od 1945 roku. Dziennikarze Sportu są obecni na najważniejszych światowych i ogólnopolskich imprezach sportowych. Na jego łamach bardziej szczegółowo niż gazety ogólnopolskie przedstawia lokalne zespoły i relacje z zawodów odbywających się w regionach, w których ukazuje się gazeta w postaci papierowej (w województwach: śląskim, opolskim, dolnośląskim, małopolskim). Serdecznie zapraszamy na ich stronę internetową i fanpage
Katowicki Sport

Nasze miasto

Nasze Miasto to źródło aktualnych informacji z życia miasta oraz istotnych wiadomości.

Dziennik Zachodni

Regionalna gazeta, dziennik ukazujący się w województwie śląskim i opolskim. Zapraszam do odwiedzenia ich strony internetowej i strony na Facebooku:

Sponsorzy

Future Sport

To firma z tradycją i doświadczeniem, bo działająca na rynku już od 1993 roku, tworzona przez pasjonatów sportu. Poza oferowaniem najlepszego asortymentu, Future Sport stawia na jakość obsługi klienta. Zapraszamy do ich sklepu stacjonarnego i na stronę internetową, do której link znajdziecie poniżej:

Grażyna Fuchs Korepetycje

Firma posiada wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu korepetycji, z przedmiotów takich jak: matematyka, chemia, język angielski, ekonometria, statystyka, język polski czy mechanika i wytrzymałość materiałów. Mogą się pochwalić najlepszą kadrą, która poszerza swoją wiedzę i umiejętności każdego dnia, wysokim poziomem nauczenia, dzięki któremu rozwiązują każde edukacyjne zagadnienia, a także wyposażeniem i atmosferą, w jakiej odbywają się zajęcia!

Grupa KOK

Grupa KOK sp. z o.o. jest regionalnym liderem w sektorze usług świadczonych przez kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej. Obszar działania Spółki obejmuje Aglomerację Śląską, Podbeskidzie, północno-zachodnią Małopolskę oraz okręg rybnicki. Wizytówką firmy są doskonale wyszkoleni i wyposażeni pracownicy kwalifikowani, których Grupa KOK zatrudnia ponad 600.
Serdecznie zapraszamy na ich stronę internetową http://grupakok.pl/

Ilona Centrum Rehabilitacji i Relaksacji

Centrum Rehabilitacji i Relaksacji „Ilona”, które mieści się w Lędzinach przy ul. Lędzińskiej 14 na I piętrze. Firma ta proponuje zabiegi z zakresu fizykoterapii, m.in. laseroterapia, ultradźwięki, jonoforeza czy krioterapia. Oprócz tego zajmuje się wszelkiego rodzaju masażami, kinezyterapią, a także konsultacjami ortopedycznymi i rehabilitacyjnymi. To część rehabilitacyjna. Z kolei cześć relaksacyjna to aerobic, fit-bal, zajęcia zdrowego kręgosłupa oraz zajęcia taneczne!
Więcej informacji na stronie: http://www.centrum-ilona.pl/ oraz pod nr: 609610962

MOSiR Tychy

Tegoroczne mistrzostwa odbędą się na dwóch obiektach typu orlik przy ul. Borowej oraz ul. Wejchertów w Tychach. Jest to możliwe dzięki kolejnemu partnerowi turnieju, którym jest Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Tychach! Zapraszamy również do polubienia ich strony na Facebooku i odwiedzenia ich witryny internetowej:
MOSiR Tychy

Rozbita Szybka

Mistrzostwa Polski Południowej wspiera również kolejny rok z rzędu firma Rozbitaszybka.com! Jest to pogwarancyjny i fachowy serwis zajmujący się wymianą rozbitych wyświetlaczy jak i ekranów dotykowych w telefonach. Posiadają najnowocześniejszy sprzęt jak i wiedzę dotyczącą sprawnej i solidnej wymiany danego elementu.

Art Menu

Zaopatrzą oni turniej dziecięcy w smakowite przekąski!!! 😍
Art Menu od wielu lat specjalizuje się w dostarczaniu profesjonalnych usług cateringowych. Dysponują oni bogatym doświadczeniem i niezbędnym wyposażeniem.
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia ich strony internetowej:

Hager Polo

Producent systemów rodziału energii, prowadzenia przewodów, bezpieczeństwa oraz automatyki budynku wraz z osprzętem. Produkty firmy Hager są synonimem znakomitej jakości; nie bez powodu wybierają je profesjonalni elektroinstalatorzy. Po więcej informacji na temat wyrobów Hager Polo, zapraszamy na stronę internetową firmy.