Mistrzostwa Polski Południowej 2020

Serdecznie zapraszamy na kolejną edycję jednego z największych wydarzeń amatorskiego futbolu w Polsce – „III Mistrzostwa Polski Południowej w piłce nożnej sześcioosobowej – Tychy 2020”! W tym roku będzie jeszcze więcej i jeszcze lepiej!

Zaproszenie kierujemy do wszystkich pasjonatów piłki nożnej z Polski południowej (województwa śląskie, małopolskie, dolnośląskie, opolskie, świętokrzyskie, podkarpackie).
Po zebraniu sześcioosobowej drużyny (maksymalnie 9 osób z zawodnikami rezerwowymi) wystarczy zgłosić ją do 10 sierpnia. Zgłoszenia przyjmujemy pod adresem mailowym
kontakt@stowarzyszeniepolskiegosportu.pl
lub pod numerem telefonu

Kwota wpisowego: 250 zł (od drużyny)

Kiedy i gdzie?

Mistrzostwa Polski Południowej (dorośli – 24 drużyny):
Data: 29.08.2020 r.
Godzina rozpoczęcia: 8:00
Miejsce: Tychy, boiska piłkarskie „Orlik”:
Ul. Borowa 123 (faza grupowa+pucharowa)
Ul. Wejchertów 20 (faza grupowa)

System rozgrywek:

24 zespoły zostaną rozlosowane do 6 grup po 4 drużyny. Awans uzyskują dwa najlepsze zespoły z każdej grupy oraz dwie najlepsze z trzecich miejsc na każdym z boisk. Następnie, zgodnie ze znaną wcześniej drabinką turniejową, zostanie rozegrana faza pucharowa (1/8, 1/ 4 , półfinały, mecz o 3 miejsce, finał). Przez stale zmieniającą się sytuację z ograniczeniami w związku z pandemią, nie jesteśmy w stanie na te chwilę określić, ile dokładnie będzie trwał pojedynczy mecz. Jednakże gwarantujemy, że nie będzie on krótszy od 13 minut, a dłuższy niż 20. Dokładna rozpiska zostanie opublikowana po rozlosowaniu grup turniejowych.
Organizatorzy zapewniają sędziów i opiekę medyczną. Gwarantujemy wyjątkowe nagrody dla najlepszych drużyn, napoje, posiłek oraz znakomitą zabawę połączoną z rywalizacją o miano najlepszej drużyny Polski Południowej!

Nasi sponsorzy:

Centrum Rehabilitacji i Relaksacji „Ilona”, które mieści się w Lędzinach przy ul. Lędzińskiej 14 na I piętrze. Firma ta proponuje zabiegi z zakresu fizykoterapii, m.in. laseroterapia, ultradźwięki, jonoforeza czy krioterapia. Oprócz tego zajmuje się wszelkiego rodzaju masażami, kinezyterapią, a także konsultacjami ortopedycznymi i rehabilitacyjnymi. To część rehabilitacyjna. Z kolei cześć relaksacyjna to aerobic, fit-bal, zajęcia zdrowego kręgosłupa oraz zajęcia taneczne!
Więcej informacji na stronie: http://www.centrum-ilona.pl/ oraz pod nr: 60961096

Robimy Remonty – Michał Piotrowski. Firma Michała jest z nami po raz pierwszy, ale wierzymy, że na pewno nie ostatni. Zachęcamy do ich usług, a poniżej kilka słów przedstawienia. Jesteśmy małą firmą oferującą profesjonalne i kompleksowe usługi remontowe oraz wykończeniowe na terenie Tychów i okolic. Działamy już od paru lat na rynku i wciąż poszerzamy nasze horyzonty.Posiadamy duże doświadczenie praktyczne oraz bardzo dobre i nowoczesne zaplecze techniczne. Do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie. Zapewniamy fachową pomoc w adaptacji wnętrz oraz doborze, zakupie i transporcie materiałów.Gwarantujemy uczciwość (brak ukrytych opłat), terminowość oraz wysoką jakość wykonywanych usług przy jednoczesnym zachowaniu konkurencyjnych cen. Zachęcamy do współpracy !

Patroni Medialni