O sporcie słów kilka – cykl artykułów

Szanowni czytelnicy!

Stowarzyszenie Polskiego Sportu pragnie zaprosić Was na cykl artykułów tematycznych związanych z obszarami działalności naszej organizacji, a więc szeroko rozumianymi aktywnością oraz sportem.

„Szeroko rozumianymi” ponieważ publikacje będą autorstwa wszystkich tych, bez których Stowarzyszenie nie mogłoby istnieć – naszych członków. W kolejnych artykułach będziecie mogli przeczytać nieco więcej o zainteresowaniach każdego z nas. Postaramy się przekazać Wam ważne informacje na temat zdrowia i aktywności fizycznej, przybliżymy ciekawe dyscypliny sportowe, opowiemy więcej o nadchodzących projektach Stowarzyszenia i nie tylko.

Wpisy na naszej stronie internetowej, w dziale aktualności, pojawiać się będą co 10 dni, zaczynając od jutra. Zachęcamy do polubienia naszego fanpage’a na Facebooku, gdzie będziemy na bieżąco informować o nowych materiałach. Zapraszamy do lektury!